Ons prachtige strandpaviljoen

Strandpaviljoen Bluv ligt op het mooiste strand van Nederland, namelijk het strand van Westkapelle. Gelegen tussen Zoutelande en Domburg voelden wij ons gelijk thuis op deze prachtige plek. Op 1 mei 2013 openden we dan ook samen Strandpaviljoen Bluv en hebben daar ons thuis van gemaakt.

Het ’thuis voelen’ stroomt door ons DNA en we willen niets liever dan dat onze gasten zich ook thuis voelen bij ons. Heerlijk en eerlijk eten, bijzondere speciaalbieren van de tap, een fijne wijnkaart, fijne ligbedden en een prachtig breed strand voor de deur.

Kom gezellig bij ons langs!

Chris en Frances
eigenaren

Welkom bij Strandpaviljoen Bluv

Elk seizoen is bijzonder

Strandpaviljoen Bluv is eigenlijk meer een restaustrand: een restaurant op het strand waar het ieder seizoen goed toeven is. Inmiddels zijn de muziekkeuze en onze vriendelijke en attente bediening ook bijdragen voor een aangenaam verblijf en beleving.

Kom langs en laat je verrassen, of het nu voor een lekker fris ijsje is, een middagje relaxen op het terras, een lange strandwandeling, een overheerlijk diner of een huwelijksfeest; je bent altijd van harte welkom!

Strandpaviljoen Bluv is gelegen aan de Joossesweg met een ruime parkeerplaats voor auto’s onder aan de duinen. Via twee duinovergangen zijn wij bijzonder makkelijk bereikbaar.

Wij staan te popelen om het je naar de zin te maken.

Welkom bij Strandpaviljoen Bluv
Strandpaviljoen Bluv op het mooiste strand van Nederland