Heerlijk relaxen op het zomerse strand

Pak je handdoek en je zonnebrandolie, trek je bikini of zwemshort aan, kom gezellig naar het strand en relax!
Geen gedoe met parkeren op onze ruime parkeerplaats vlak direct achter de duinen. Binnen een paar stappen lig jij heerlijk op het strand!

Leg je handdoek op het zachte zand of huur een heerlijk comfortabel ligbedje bij ons. Laat onze barkeeper je verwennen met de zaligste zomerse cocktails. Trek in wat lekkers? Neem er wat lekkere fingerfood & tapas bij en geniet op het mooiste strand van Nederland 🙂

No stress….just relax!

Welkom bij Strandpaviljoen Bluv
Welkom bij Strandpaviljoen Bluv
Strandpaviljoen Bluv op het mooiste strand van Nederland
Strandpaviljoen Bluv op het mooiste strand van Nederland
ROUTE

Prachtige strandwandelingen

Niet alleen in de zomer is het heerlijk om met zijn allen naar het strand te gaan. Ook in de overige jaargetijden is het héérlijk op het strand! Geniet op ons terras achter glas van de eerste lentezon met een goed glas wijn. Uit de wind en in de zon; wat wil je nog meer?

In de herfst nog even die laatste zonnestralen meepakken voordat de koude winter eraan komt. De appeltaarten zijn dan ontzettend populair! Prik je een vorkje mee? 

Maar ook in de winter is het fijn bij Strandpaviljoen Bluv bij de gezellige houtkachel. De warmte doet je gezicht gloeien na die fijne strandwandeling. Kom bij ons binnen en we hebben warme chocolademelk of gluhwein voor je klaarstaan. 

Elk jaargetijde heeft zijn unieke eigenschappen op het strand. Op het mooiste strand van Nederland is het altijd heerlijk relaxed!

Heerlijke verse appeltaart na een lange strandwandeling