Lunchen of dineren op het strand

Onze chefkok en zijn enthousiaste team bereiden met grote liefde voor eten al onze gerechten. Ons menu bestaat volledig uit verse producten uit de streek. Geniet bij ons van heerlijke vleesgerechten, zalige salades en natuurlijk verse vis en zeevruchten uit de Noordzee.

Schuif gezellig aan voor een heerlijke lunch of een fantastisch diner. Of kom langs voor heerlijke tapas en fingerfood om even lekker een hapje te doen.

LUNCH | DINER | FINGERFOOD & TAPAS

LUNCH
(12:00 – 17:00 uur)

Halve baguette (wit of bruin)
Tonijnsalade                               
12

Huisgemaakt op eigen wijze.
Brie                                              12
Walnoten en honing.

Vleeskroket / Kaaskroket / frikandel         12.5
2 naar keuze.
2 Garnalenkroketten             15.5
Geserveerd met cocktailsaus.
Wrap
Wrap kip                                     13.5

Met guacamole, salsa en sla.
Wrap Gerookte zalm                  
13.5

Met komkommer, hüttenkäse en guacamole.

 

Soep
Geserveerd met brood
Bisque                                         13.5

Rijkgevulde vissoep met o.a. zalm, kabeljauw en scampi’s.
Tom kha kai        
                        9.5

Thaise soep met kokos en shiitake. Op vegetarische wijze.
Tomatensoep                               8.5

Met basilicumolie en crème fraîche.

Maaltijdsalade
Geserveerd met brood.
Visserssalade                                19
Gerookte zalm, makreel en tonijnsalade.
Geitenkaassalade                          17
Warme geitenkaas met honing en pijnboompitten.
Caesarsalade                                 18
Kip, bacon, Parmezaanse kaas en caesar dressing.     

2 snacks met friet en salade
Vleeskroket / Kaaskroket / Frikandel  12.5
2 Garnalenkroketten  15.5

Warme gerechten
Zeeuwse mosselen                      26
Gekookt in wijn met twee verschillende sausjes
Fish & Chips
                               19.5

Kibbeling van Jean sur Mer met remouladesaus.
Bluv burger                                 19.5
Zeker Zeeuwse hamburger met bacon, ei, sla en cheddar.
Bluv burger vega                       
19.5

Vegetarische burger met guacamole, ei, sla en cheddar.

Pannenkoeken
Naturel                                           8

Appel                                              9.5
Spek                                               9.5

Voor de kleintjes
Friet, appelmoes, mayo en snack naar keuze  9

Keuze uit: vleeskroket, kaaskroket, frikandel, kipnuggets.
Fish & Chips  12
Kibbeling met friet en appelmoes.
Kindertosti  5.5
Met ham en kaas.
Poffertjes  5.5
Met poedersuiker en roomboter.

 

DINER
(vanaf 17:00 uur)

Voorgerechten
Geserveerd met brood.

Brood met aïoli                             6.5
Bisque                                         13.5
Rijkgevulde vissoep met o.a. zalm, kabeljauw en scampi’s.
Tomatensoep
                               8.5

Met basilicumolie en crème fraîche.
Visduo                                         14.5

Garnalenkroket en gerookte zalm.
> Fingerfood ook lekker!

> Fingerfood ook lekker als voorgerecht!

Maaltijdsalade
Geserveerd met brood.

Visserssalade                                19
Gerookte zalm, makreel en tonijnsalade.
Geitenkaassalade                         
17

Warme geitenkaas met honing en pijnboompitten.
Caesarsalade                                
18

Kip, bacon, Parmezaanse kaas en caesar dressing.   

 

DINER
(vanaf 17:00 uur)

Vis

Zeetong                                        32.5
(+/- 400 gram) In roomboter gebakken met remouladesaus.
Zeeuwse mosselen                     
26
Gekookt in wijn met twee verschillende sausjes
Vispannetje                                
24.5 

Met diverse vis en schaaldieren bereid in een romige vissaus.
Fish & chips
                                19.5

Kibbeling van Jean sur Mer met remouladesaus.
Visserssalade                              19
Gerookte zalm, makreel en tonijnsalade

Vlees
Spareribs                                    23.5

Langzaam gegaarde varkensribben met barbecuemarinade.
Saté
                                          
21.5

Kippendij op Indonesische wijze met pindasaus.
Belgische stoverij                      
21.5

Van zacht gegaarde kalfssukade uit Hoeve Rapenburg.  
Bluv burger                                19.5
Zeeuwse hamburger met bacon, ei, sla en cheddar.
Caesarsalade                              18

Kip, bacon, Parmezaanse kaas en caesar dressing. 

 

Vegetarisch
Bluv burger vega                        19.5

Vegetarische burger met guacamole, ei, sla en cheddar.
Tom kha             
                       19.5

Thaise maaltijdsoep met kokos en shiitake op vegetarische wijze. 
Geitenkaassalade                       17
Warme geitenkaas met honing en pijnboompitten. 

Heerlijk lunchen en dineren aan het Zeeuwse strand!

FINGERFOOD – TAPAS
(voor bij de borrel of zomaar tussendoor)

Brood met aïoli  6.5
Gemengd stokbrood.

Groene olijven  5.9
Gemarineerd in knoflook en kruiden.

Vlammetjes 7 stuks  7.5
Pikante gehakt loempia’s met chili mayonaise.   

Bitterballen 7 stuks  8.5
Gepaneerd rundvleesragout met mosterd. 

Gemengd bittergarnituur 12 stuks  12.5
Variatie van luxe gefrituurde snacks.

Chicken bites 7 stuks  7.5
Krokant gefrituurde kipfilet met chili mayonaise.

Scampi’s 7 stuks  10.5
In knoflookolie gebakken, gepelde garnalen.  

Calamares  9.5   
Gefrituurde huisgemaakte inktvisringen met knoflooksaus.

Gefrituurde garnalen 6 stuks  8.5
Met een krokante korst en chili mayonaise.

Kaastengels 7 stuks  7.5
Oude kaas loempia’s met chili mayonaise.
 
Nacho’s deluxe  13.5
Met guacamole, salsa, crème fraîche, jalapeños en cheddar.

 

Zoetigheid
Appelgebak 
5
Warm geserveerd met slagroom.
Tiramisu  9.5
Gemaakt van lange vingers, mascarpone en espresso.
Poffertjes 
5.5

Geserveerd met poedersuiker en boter.
Zoetigheden 
5.5

Bonbons, mokkaboontjes en karamel.
Special coffees 
7.5
Keuze uit: Italian / French / Irish / Spanish / Zeeuws

Voor de kleintjes
Friet, appelmoes, mayo en snack naar keuze  9
Keuze uit: vleeskroket, kaaskroket, frikandel, kipnuggets.
Fish & Chips  12
Kibbeling | friet | appelmoes
Pannenkoek naturel  7

Poffertjes 
5