Lunchen of dineren op het strand

Onze chefkok en zijn enthousiaste team bereiden met grote liefde voor eten al onze gerechten. Ons menu bestaat volledig uit verse producten uit de streek. Geniet bij ons van heerlijke vleesgerechten, zalige salades en natuurlijk verse vis en zeevruchten uit de Noordzee.

Schuif gezellig aan voor een heerlijke lunch of een fantastisch diner. Of kom langs voor heerlijke tapas en fingerfood om even lekker een hapje te doen.

LUNCH | DINER | FINGERFOOD & TAPAS

LUNCH
(12:00 – 17:00 uur)

Halve baguette (wit of bruin)
Gerookte zalm 
11

Rode ui, rucola en mayonaise.
Tonijnsalade  10
Huisgemaakt met ansjovis, kappertjes, rode ui en mayonaise.
Kip & Bacon 11

Van gerookte kip met ei en mayonaise.
Carpaccio  12.5

Van rund met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
Brie  10.5
Walnoten en honing.
Vleeskroket / Kaaskroket / frikandel  11.5

2 naar keuze.
2 Garnalenkroketten  13.5
Geserveerd met cocktailsaus.

Soep
Geserveerd met brood
Tomatensoep 
7.5

Gemaakt van Roma tomaten, basilicum en crème fraîche.
Bisque  10.5
Rijkgevulde vissoep met o.a. zalm, kabeljauw en scampi’s.
Wisselsoep  dagprijs 

Maaltijdsalades
Geserveerd met brood.

Visserssalade  17
Gerookte zalm, makreel en tonijnsalade.
Caesarsalade 
16

Gerookte kip, bacon, Parmezaanse kaas, croutons en caesar dressing.
Geitenkaassalade 
15

Warme geitenkaas met honing en pijnboompitten. 

2 snacks met friet en salade
Vleeskroket / Kaaskroket / Frikandel  11.5
2 Garnalenkroketten  13.5

Warme gerechten
Geserveerd met friet en salade.
Fish & Chips 
17.5

Kibbeling van Jean sur Mer met remouladesaus.
Zeeuwse mosselen  25
Gekookt in wijn met twee verschillende sausjes.
Bluv burger  17.5
Zeker Zeeuwse hamburger met bacon, ei, sla en cheddar.
Bluv burger vega 
15.5

Vegetarische burger met ei, sla en cheddar.
Saté  19
Kippendij op Indonesische wijze met pindasaus.
Belgische stoverij 
17.5
Van zacht gegaarde ribsteak uit Hoeve Rapenburg.

Pannenkoeken
Naturel  7

Kaas  7.7
Appel 
7.7

Spek  8.2

Voor de kleintjes
Friet, appelmoes, mayo en snack naar keuze  9
Keuze uit: vleeskroket, kaaskroket, frikandel, kipnuggets.
Fish & Chips  11
Kibbeling met friet en appelmoes.
Poffertjes  5

Met poedersuiker en roomboter.

 

DINER
(vanaf 17:00 uur)

Voorgerechten

Geserveerd met brood.
Carpaccio  12.5
Dungesneden rundvlees met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise. 

Visduo  13.5
Garnalenkroket en gerookte zalm.

Brood met aïoli  6.1

Tomatensoep  7
Gemaakt van Roma tomaten, basilicum en crème fraîche.

Bisque 10.5
Rijkgevulde vissoep met o.a. zalm, kabeljauw en scampi’s.

Wisselsoep 
dagprijs

> Fingerfood ook lekker als voorgerecht!

Maaltijdsalades
Geserveerd met brood.

Visserssalade  17
Gerookte zalm, makreel en tonijnsalade.
Caesarsalade 
16

Gerookte kip, bacon, Parmezaanse kaas, croutons en caesar dressing.
Geitenkaassalade 
15

Warme geitenkaas met honing en pijnboompitten. 

 

DINER
(vanaf 17:00 uur)

Vis
Zeetong 
dagprijs 

In roomboter gebakken met remouladesaus.
Keuze uit: friet of aardappeltjes.
Zeeuwse mosselen  25
Gekookt in wijn met twee verschillende sausjes.
Keuze uit: friet of aardappeltjes.

Fish & chips 17.5
Kibbeling van Jean sur Mer met remouladesaus.
Risotto met kabeljauwfilet 
23
Zomerse saffraan risotto met groene asperges.

Tagliatelle al mare  21
In witte wijn-zalm saus met scampi’s.
Bisque  19.5

Rijkgevulde vissoep met o.a. zalm, kabeljauw en scampi’s.

Vlees
Deze gerechten worden geserveerd met friet of aardappeltjes en salade.

Ribeye van rund  26
Graan gevoerde malse steak van
250 gram met bearnaisesaus.
Spareribs  22.5
Langzaam gegaarde varkensribben met barbecuemarinade.
Wienerschnitzel  22.5
Traditionele kalfsschnitzel met champignonsaus.
Saté  19
Kippendij op Indonesische wijze met pindasaus.
Belgische stoverij  17.5
Van zacht gegaarde ribsteak uit Hoeve Rapenburg.
Bluv burger 
17.5

Zeker Zeeuwse hamburger met bacon, ei, sla en cheddar.

Vegetarisch
Groenterisotto  17.5

Zomerse saffraan risotto met groene asperges en Parmezaanse kaas.
Bluv burger vega  15.5
Vegetarische burger met ei, sla en cheddar.
Geitenkaassalade  15
Warme geitenkaas met honing en pijnboompitten. 

Heerlijk lunchen en dineren aan het Zeeuwse strand!

FINGERFOOD – TAPAS
(voor bij de borrel of zomaar tussendoor)

Brood met aïoli  6.1
Gemengd stokbrood.

Kip pikant  8.7
Kippendij in ketjap-srirachasaus.

Groene olijven  4.9
Gemarineerd in knoflook en kruiden.

Vlammetjes 6 stuks  6.6
Pikante gehakt loempia’s met chili mayonaise.   

Bitterballen 7 stuks  8.5
Gepaneerd rundvleesragout met mosterd. 

Gemengd bittergarnituur 12 stuks  11.5
Variatie van luxe gefrituurde snacks.

Chicken bites 6 stuks  6.6
Krokant gefrituurde kipfilet met chili mayonaise.

Scampi’s 7 stuks  9.5
In knoflookolie gebakken, gepelde garnalen.  

Calamares  8.5   
Gefrituurde huisgemaakte inktvisringen met knoflooksaus.

Gefrituurde garnalen 6 stuks  8.5
Met een krokante korst en chili mayonaise.

Kaastengels 6 stuks  6.9
Oude kaas loempia’s met chili mayonaise.
 
Nacho’s deluxe  11.5
Met guacamole, salsa, crème fraîche, jalapeños en cheddar.

 

Zoetigheid
Appelgebak 
5
Warm geserveerd met slagroom.
Cheesecake 
6.5
Met vers rood fruit  9.5
Tiramisu 
9.5
Gemaakt van lange vingers, mascarpone en espresso.
Poffertjes 
5.5

Geserveerd met poedersuiker en boter.
Zoetigheden 
4.9

Bonbons, mokkaboontjes en karamel.
Special coffees 
7.5
Keuze uit: Italian / French / Irish / Spanish / Zeeuws

 

Voor de kleintjes
Friet, appelmoes, mayo en snack naar keuze  9
Keuze uit: vleeskroket, kaaskroket, frikandel, kipnuggets.
Fish & Chips  11
Kibbeling | friet | appelmoes
Pannenkoek naturel  7

Poffertjes 
5